Onze diensten

KANT-EN-KLARE INVESTERINGSDOSSIERS

Lancksweerd Real Estate specialiseert zich in het aanbieden van kant-en-klare investeringsdossiers, voor zowel familiale als professionele investeerders of beleggingsvennootschappen. Op basis van uw investeringscriteria zoeken wij naar de perfecte match met een betrouwbare huurder, zodat u in alle comfort rendabel en gemakkelijk kan beleggen in vastgoed.

Bent u op zoek naar rendabele vastgoedinvestering? Bekijk hier onze opbrengsteigendommen of contacteer ons en wij gaan graag met u op zoek.

COMMERCIALISATIE VOOR PROJECTONTWIKKELAARS

Lancksweerd Real Estate biedt een totaaloplossing voor de commercialisatie van uw project en profileeert zich daarbij in naam van de projectontwikkelaar, om zowel de ontwikkelaar als de klant een optimale en efficiënte dienstverlening te garanderen.

Contacteer ons voor meer info, of bekijk hier een aantal referentieprojecten.

AANKOPEN / HUREN

Uw bedrijf start, groeit of heroriënteert en u zoekt daarbij het ideale bedrijfs-, productie- of logistiek gebouw? Lancksweerd Real Estate gaat in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen op zoek naar de optimale locatie voor elke onderneming, van kleinere KMO-units tot uitgebreide projectgrond, waar kwaliteit en kruisbestuiving hand in hand gaan. 

Bent u op zoek naar een bedrijfsgebouw of grond, maar staat wat u zoekt niet bij ons aanbod? Contacteer ons en wij gaan samen met u op zoek.

VERKOPEN / VERHUREN

Dankzij onze professionele aanpak en twee generaties aan ervaring, begeleiden wij uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. Van doorsnee bedrijfsgebouwen tot moeilijkere vastgoedprojecten die eventueel een herbestemming vereisen.

U wenst uw grond, pand of project te verkopen? Contacteer ons en vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

SCHATTING

Vraag gratis en vrijblijvend naar onze schatting van uw vastgoed.