Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

In de kijker

Opwijk, Doortstraat 4 bus 02 € 217 800

KMO-unit Te koop

Nieuwbouwproject te Opwijk

196 m² Ref.2010863
Oostende, Biekorfstraat -

Project Te koop

Laatste twee bouwgronden

Ref.2010348

LANCKSWEERD REAL ESTATE

Als specialist in bedrijfsvastgoed begeleiden wij zowel bedrijven die willen herlokaliseren als projectontwikkelaars die een totaaloplossing zoeken voor de verkoop of verhuur van hun vastgoed. Laat ons dus het perfecte scharnier vormen om uw bedrijf te matchen met de juiste locatie.

VERKOPEN OF VERHUREN

Dankzij onze professionele aanpak en twee generaties aan ervaring, begeleiden wij uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. Van doorsnee bedrijfsgebouwen tot moeilijkere vastgoedprojecten die eventueel een herbestemming vereisen: wij behandelen elk dossier met een enthousiasme alsof het ons eigen project zou zijn. Wij bieden met andere woorden een totaaloplossing aan en profileren ons daarbij in naam van de projectontwikkelaar, om zowel de aanbieder als de klant een optimale en efficiënte dienstverlening te garanderen.

U wenst uw grond, pand of project te verkopen? Contacteer ons en vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

EEN TOPLOCATIE VOOR UW BEDRIJF

Uw bedrijf start, groeit of heroriënteert en u zoekt daarbij het ideale bedrijfs-, productie- of logistiek gebouw? Lancksweerd Real Estate gaat in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen op zoek naar de optimale locatie voor elke onderneming, van kleinere KMO-units tot uitgebreide projectgrond, waar kwaliteit en kruisbestuiving hand in hand gaan.

Bent u op zoek naar een bedrijfsgebouw of grond, maar staat wat u zoekt niet bij ons aanbod? Contacteer ons en wij gaan samen met u op zoek.

INVESTEREN

Ons kantoor specialiseert zich in het aanbieden van kant-en-klare investeringsdossiers, voor zowel familiale als professionele investeerders of beleggingsvennootschappen. Wij zoeken voor uw investering naar de perfecte match met een betrouwbare huurder, zodat u in alle comfort rendabel en gemakkelijk kan beleggen in vastgoed.

Bent u op zoek naar rendabele vastgoedinvestering? Bekijk hier onze opbrengsteigendommen of contacteer ons en wij gaan graag met u op zoek.

OSTEND STORES BUSINESS PARK

Op de site van de vroegere Ostend Stores Rope Factory creëert Ostend Stores Real Estate (OSRE) een bloeiend bedrijvenpark. Heel wat kmo’s in de regio Oostende en grotere industriële of logistieke bedrijven in West-Vlaanderen zijn al jaren op zoek naar een geschikte plek om hun bedrijfsactiviteiten te voeren. Door haar omvang en ideale ligging biedt het Ostend Stores Business Park een ideale uitvalsbasis voor bedrijven die willen starten of herlokaliseren in West-Vlaanderen. Dit op een uitstekende locatie in een filevrije omgeving op slechts vijf minuten van de autostrade.

Bezoek de projectwebsite

OSTEND STORES BUSINESS PARK

Ostend stores business park

Het grootste productiegebouw van 25.000 vierkante meter in het Ostend Stores Business Park bevindt zich op de site van het vroegere Ostend Stores and Ropeworks nv, ‘mekanieke touw-, garen- en vischnettenfabriek’, en kent dus een interessante geschiedenis. Nu de Ostend Stores Rope Factory gerenoveerd en onderverdeeld is in 18 loodsen met oppervlaktes vanaf 640 m² tot 20.000 m² biedt dit voldoende keuze en ruimte om uw bedrijf te herlokaliseren.

Verwachte beschikbaarheid vanaf 3de kwartaal 2019.

Bezoek de Facebookpagina

Meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Bent u op zoek naar een bedrijfsgebouw of grond, maar staat wat u zoekt niet in onze portefeuille?
Wij publiceren regelmatig nieuwe projecten, van KMO-units tot logistieke of productiegebouwen.
Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardering van uw vastgoed.

Registreer nu mijn zoekwensen